Elintarvikealan tukku ravintola- ja hotellialan yrittäjille

RAO Ravintola-alan tukku on perustettu ravintoloille, hoteleille ja muille ruoka-alan yrittäjille. RAO antaa asiakkailleen mahdollisuudet hankkia tarvitsemansa raaka aineet ja muut yrityksissä tarvitsemansa tuotteet suoraan Euroopan suurimmilta tukuilta.

LATAA RUOKA KATALOGI TÄSTÄ – DOWNLOAD FOOD CATALOG HERE

LATAA HOTELLERIE KATALOGI TÄSTÄ – DOWNLOAD HOTELLERIE CATALOG HERE

RAO on sopinut Italialaisen MARR tukun ja Saksalaisen METRO tukun kanssa mahdollisuudesta hankkia tuotteensa suoraan Euroopasta hintoihin, jotka ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa toimivilla maahantuojilla ja tukuilla.

Tukkuliikkeen voima perustuu siihen liittyneiden asiakkaitten määrään. Yhdelle ravintolalle tai jopa useiden ravintoloiden ketjulle on vaikea neuvotella hyvistä hinnoista tuottajien kanssa. Kun asiakkaita on useita satoja, ovat valmistajat valmiita laskemaan hintoja sellaiselle tasolle, että ravintolat voivat hankkia raaka-aineensa 30-60% edullisemmin verrattuna Suomessa oleviin vähittäishintoihin.

Monipuoliset jäsenedut ja palvelut

RAO:n asiakkaat nauttivat kaikista eduista, jotka RAO pystyy asiakkailleen sopimaan.

Osta tuotteita

RAO järjestää asiakkailleen mahdollisuuden tilata raaka-aineita ja muita tuotteita suoraan R.A.O. Finland Oy:n kanssa sopimuksen tehneiltä yhteistyökumppaneilta.

Laki- ja tilipalvelut

RAO:lla on yhteistyökumppaneina asianajo- ja tilitoimistoja, joiden kanssa on sovittu tuntuvista alennuksista RAO:n jäsenille.

Graafiset palvelut

RAO:n asiakkaat saavat käyttää mainos, ja muita graafisen alan palveluita niiden sopimusyhtiöitten kanssa, joilla on sopimus RAO:n kanssa. Tämä takaa edulliset ja kilpailukykyiset hinnat.

Matkapalvelut

RAO järjestää alaan liittyviä matkoja ja risteilyjä Osuuskunnan asiakkaille edulliseen hintaan.

Koulutuspalvelut

RAO järjestää alaan liittyviä koulutus-, oppi- ja muita palveluja, kuten alkoholilainsäädäntö, hygienia ja ruuanlaittokoulutusta.